Geboortekaartjes

Daar waar vele kaartjes van het toneel verdwijnen, blijven de geboortekaartjes onverminderd populair. Niet vreemd, want het is voor uw kind de allereerste kennismaking met zijn familie, vrienden en kennissen, die het op hun beurt geweldig vinden om zo’n kaartje op de mat te vinden.

Resultaat 1–39 van de 812 resultaten wordt getoond


Gratis proefkaarten aanvragen

Geboortekaartjes kunnen er op het scherm heel mooi uitzien, maar in uw hand wat tegenvallen. Een gratis proefdruk aanvragen is daarom een goede optie. Op die manier ziet u wat anderen gaan ontvangen. Heeft u geen idee welke tekst u kiezen moet voor uw geboortekaartje? Er is een voorbeeld Tekst geboorte te vinden op onze website. Dit geeft u een idee. Deze tekst is uiteraard altijd aan te passen, zodat u toch nog uw eigen tekst heeft. U kunt 3 gratis proefkaarten aanvragen en het is heel eenvoudig om te doen. Het kost u niets en mocht het toch niet uitvallen zoals u dacht, kunt u er gewoon 3 extra bestellen.

Geboortekaartjes met eigen foto?

Stel u voor! Geboortekaartjes bestellen met uw pasgeboren baby. Het kan. Eenmaal het perfecte plaatje van uw baby geschoten, dan is die foto zo op de kaartjes te drukken, zodat de familie en vrienden direct uw kindje zien. Die dit geboortekaartje met een foto trots aan anderen laten zien. Bezoek onze website of neem direct contact met ons op, dan gaan wij direct aan de slag voor een mooie én goedkope geboortekaartjes voor uw kindje!

Goedkope geboortekaartjes van RoyalKaarten, zodat u geld overhoudt voor uw baby

Verwacht u binnenkort een kleintje? Dan bent u vast op zoek naar leuke en goedkope geboortekaartjes. Gaat u voor een tijdloos ontwerp of juist iets helemaal van nu? RoyalKaarten biedt u een ruime keuze aan goedkope geboortekaartjes met uiteenlopende designs. De geboorte van een kindje is een bijzonder moment. Voor originele kaartjes ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk onze uitgebreide collectie hippe, stoere en klassieke ontwerpen. Nadat je een kaartje gekozen hebt, kun je zelf de tekst aanpassen in verschillende lettertypes en kleuren. Onze vormgevers gaan vervolgens voor je aan de slag! De kaartjes kunnen gecombineerd worden met een gekleurde envelop. Zo maak je het kaartje helemaal naar wens. RoyalKaarten laat u zien dat leuke kaartjes echt niet duur hoeven te zijn. Kies daarom voor de goedkope geboortekaartjes van RoyalKaarten. Zo houdt u voldoende geld over om nog eens flink uit te pakken voor uw baby!

Van klassiek tot zeer modern

De kans bestaat dat u zich al aan het oriënteren bent over de mogelijkheden. Er zijn vele manieren op dit te doen. Zo zijn er mensen die bewust in Oud- Hollandse geboortekaartjes duiken, maar er zijn er ook die over het net surfen, in de hoop op die manier hun ideale geboortekaartje te vinden. Welke manier u ook kiest. Er zal uiteindelijk een beslissing gemaakt moeten worden. Als u al weet wat het geslacht van uw baby wordt, dan kan dit het zoeken vergemakkelijk of juist wat moeilijker maken. Print u in elk geval niet vast op de normen. Geboortekaartjes voor jongen hoeven niet per se lichtblauw van kleur te zijn. Er zijn tal van andere opties om te kiezen. U moet echt kiezen wat het beste bij u past. Immers, het is de presentatie van uw kindje aan het grote publiek. Bovendien is de kans aanwezig dat het kaartje nog heel lang bewaard zal worden.